2023 YILI İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

YÜKSEKÖĞRETİM ÜST KURULUŞLARI İLE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN İLAN EDİLEN KADROLAR

BAŞVURU TARİHİ: 27 Şubat 2023 Pazartesi SON BAŞVURU TARİHİ: 08 Mart 2023 Çarşamba

SINIF
UNVANI
DERECE
SAYISI
GİHŞUBE MÜDÜRÜ32
GİHŞEF35

Not: İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru süresinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir.

İLAN EDİLEN BOŞ KADROLARA BAŞVURMAK İSTEYEN PERSONEL:

* Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) tarafından yapılacaktır.

* Başvurular https://erugys.erciyes.edu.tr/ Web sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

* Başvuru Formu çıktı alındıktan sonra kapalı zarf içerisinde, başvuru dilekçesi ile birlikte Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü kanalıyla Personel Daire Başkanlığına ulaştırılacaktır.  Başvuru dilekçesi için TIKLAYINIZ.

- Başvurular 27 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayıp; 08 Mart 2023 Çarşamba saat 17.30’ a kadar gerçekleştirilecektir. Bu tarihten sonraki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

GÖREVDE YÜKSELME BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği İçin TIKLAYINIZ.

Not: Bu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

27 Şubat 2023 Pazartesi