TUR ENG
KPSS-2024/1 TERCİH KILAVUZU İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYDAN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına KPSS-2024/1 tercih kılavuzu ile Üniversitemize yerleştirilmiş olan adaydan, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 12/08/2024 tarihi mesai bitimine kadar Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

1- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

2- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

3- Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu),

4- Savcılık İyi Hal Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.),

5- 2 Adet Fotoğraf,

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı ya da Onaylı Örneği,

7- KPSS 2024/1 Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),

8- Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampus Şubesinden açılacak hesap numarası,

9- Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ,

10- Adres ve telefon numaralarını belirtir dilekçe için TIKLAYINIZ.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

29 Temmuz 2024 Pazartesi