SÖZLEŞMELİ PERSONELİN KADROYA GEÇİRİLMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak görev yapan çalışanlarımızın 26 Ocak 2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan 7433 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun uyarınca kadroya geçirilmelerine ilişkin başvuru ve atama sürecine dair açıklamalar aşağıdaki gibidir.

SON BAŞVURU TARİHİ
  •  27 Şubat 2023 (Mesai Bitimi)
BAŞVURU YERİ
  •  Personel Daire Başkanlığı İdari Kadro Şube Müdürlüğü (Şahsen)
BAŞVURU ŞARTLARI
  •  28 Kasım 2022 tarihi itibarıyla (SGK Hizmet Girişi yapılmış olanlar) Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi uyarınca görev yapıyor olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER
  • Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş Talep Dilekçesi,
  • SGK Hizmet Dökümü (Barkodlu e-devlet çıktısı),
  • Sözleşmeli personel olarak göreve başladığı tarihten itibaren mezun olunan öğrenimlerine ait mezuniyet belgeleri (Barkodlu e-devlet çıktısı),
  • Adli Sicil Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı),
  • Askerlik Durum Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı),
  • Ortaöğretimde hazırlık görenlerin hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge,
ATAMA TAKVİMİ
  • Kadroya atanma talebinde bulunan personelin atama işlemleri 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren 60 gün içerisinde tamamlanacak olup atama onayları birimlerine gönderilecektir.

TALEP DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak çalışan ve aynı Kanunun 4/A maddesi kapsamında kadroya geçme talebinde bulunacak personel için bu duyuru tebliğ mahiyetindedir.

2) Atama işlemlerine esas olmak üzere gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecek olup atama işlemleri için talep edilen evrakların eksik ya da hatalı ibraz edilmesi durumunda sorumluluk ilgili personele aittir.

01 Şubat 2023 Çarşamba