KPSS-2022/2 TERCİH KILAVUZU İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına KPSS-2022/2 tercih kılavuzu ile Üniversitemize yerleştirilmiş olan adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 18/01/2023 tarihi mesai bitimine kadar Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

1- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı (barkotlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

2- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

3- Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu),

4- Savcılık İyi Hal Belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5- 4 Adet Resim

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı, yada onaylı örneği

7- KPSS 2022/2 Yerleştirme Sonuç Belgesi (Internet çıktısı)

8- Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampus Şubesinden açılacak hesap numarası

9- Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ.

10- Adres ve telefon numaralarını belirtir dilekçe TIKLAYINIZ.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

04 Ocak 2023 Çarşamba