25 – 29 TEMMUZ 2022 TARİHLERİ ARASINDA İŞ-KUR ARACIĞI İLE ÜNİVERSİTEMİZ SÜREKLİ İŞÇİ (TMY) POZİSYONUNA BAŞVURU YAPAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik gereğince; Üniversitemiz Sürekli İşçi (TMY) Kadrolarına başvuru yapan adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 02.08.2022 – 12.08.2022 tarihleri arasında Kayseri Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yada posta ile başvurmaları gerekmektedir.

1- Başvuru dilekçesi (dilekçe için TIKLAYINIZ

2- Nüfus cüzdan fotokopisi (onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).

3- E-devlet sistemi üzerinden alınan adli sicil kaydı.

4- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır)

5- Fotoğraf (2 adet)

6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).

7- Terörle Mücadeleden yaralandığını gösteren belge. (TMY adaylar için)

ÖNEMLİ: 12/08/2022 tarihi mesai bitiminden sonra getirilen belge/başvurular kabul edilmeyecektir.

Posta Başvuru Adresi : Mevlana Mahallesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kümeevler No:5 Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Talas / KAYSERİ

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (TERÖRLE MÜCADELE YARALANAN)

- Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

Not: Başvuru sayısı kadro sayısının 4 katından fazla olmadığından kura çekimi yapılmayacaktır. Evraklar kontrol edildikten sonra; sözlü sınav tarihi ve yeri ayrıca duyuru yapılacaktır.

(Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.)

02 Ağustos 2022 Salı