ÜNİVERSİTEMİZ SÜREKLİ İŞÇİ POZİSYONLARINA BAŞVURU YAPAN VE 27/06/2022 TARİHİNDE ÇEKİLEN NOTER KURASINDA ASIL ADAY OLARAK BELİRLENEN KİŞİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik gereğince; Üniversitemiz Sürekli İşçi Kadrolarına başvuru yapan ve çekilen noter kurasında asıl aday olarak belirlenen adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 28.06.2022 – 01.07.2022 tarihleri arasında Kayseri Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

1- Başvuru dilekçesi (dilekçe için TIKLAYINIZ

2- Nüfus cüzdan fotokopisi (onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).

3- E-devlet sistemi üzerinden alınan adli sicil kaydı.

4- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır)

5- Fotoğraf (2 adet)

6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).

7- Sağlık Kurulu Raporu ( Engelli adaylar için)

8- Terörle Mücadeleden yaralandığını gösteren belge. (TMY adaylar için)

ÖNEMLİ : 01/07/2022 tarihi mesai bitiminden sonra getirilen belge/başvurular kabul edilmeyecektir.

01/07/2022 Tarihine Kadar Başvuru Yapmayan ve İlanda İstenilen Belgelere Sahip Olmayan Adayların Başvuruları Geçersiz Sayılacak olup, Sırası İle Yedek Adaylar Başvuru Bittikten Sonra Çağırılacaktır.

Başvuru Adresi : Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı (15 Temmuz Yerleşkesi ) Kat: 3 Talas / KAYSERİ

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ENGELLİ)

- Asıl ve Yedek Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (TERÖRLE MÜCADELE YARALANAN)

- Asıl Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

Not: Terörle mücadelede yaralanan kapsamında alınacak olan temizlik görevlisi kadrosuna 4 katından daha fazla müracaat olmadığı için noter kurası yapılmamıştır.

Not: Başvuru sürecinin tamamlanmasından sonra sınav (mülakat) yer ve zaman ayrıca Üniversitemiz web sitesinde duyurulacaktır.

- Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

27 Haziran 2022 Pazartesi