TUR
KAYÜ Anasayfa
13-17 Haziran 2022 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ İLANI NOTER ÇEKİLİŞİ DUYURUSU

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında; 13/06/2022 tarihinde İŞKUR web sitesinde yayınlanan personel alım ilanı kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere Engelli 2 (iki) Temizlik görevlisi sürekli işçi kadrosu için yönetmeliğin Kura Usulüne Tabi Taleplerle İlgili Aday Listelerinin Belirlenmesi başlıklı 12'inci maddesi gereğince 27 Haziran 2022 Pazartesi Günü Saat 10:00 'da Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Noter Kura Çekimi yapılacaktır.

Canlı Yayın; Kayseri Üniversitesi Youtube Kanalı İçin TIKLAYINIZ.

- Noter Kurasına katılacak Engelli Temizlik Görevlisi aday listesi için TIKLAYINIZ.

Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan 1 (bir) temizlik görevlisi sürekli işçi kadrosu için başvuru sayısı 4 katını geçmediği için noter kurası yapılmayacaktır.

- Mülakata katılacak aday listesi için TIKLAYINIZ.

• Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

• Mülakat saati ve yeri ayrıca duyurulacaktır.

22 Haziran 2022 Çarşamba