11.05.2020 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI; MÜLAKAT SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN LİSTESİ

25 – 26 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan mülakat sonucuna göre Üniversitemize yerleşen adayların isim listesi aşağıda belirtilmiştir.

Güvenlik Görevlisi (Bayan) Başvuru Sonucu için TIKLAYINIZ.

Güvenlik Görevlisi (Erkek) Başvuru Sonucu için TIKLAYINIZ.

Adayların aşağıda istenilen belgeleri, 10 Temmuz 2020 mesai bitimine kadar Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü (15 Temmuz Yerleşkesi) Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar atanma hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

ASIL OLARAK ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER
1- Dilekçe ( dilekçe örneği için tıklayınız.)
2 - Sağlık Kurulu Raporu ( Üniversite Hastanesi yada Devlet Hastanesinden temin edilecek)
3 - Aile Durum Belgesi ( belge için tıklayınız.)
4 - Halkbankası Erciyes Üniversitesi Kampüs Şubesinden açılmış hesap numarası ( hesap numarası alındıktan sonra doldurulacak dilekçe örneği için tıklayınız.)
5-Çalışıyorsa; Çalıştığı Yerden İlişik Kesme Belgesi ve Çalıştığı Yerden 2020 yılına ait Vergi Matrahı

Önemli Not: Bu ilan tüm adaylara tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.